woensdag 14 september 2011

Fifa-baas Blatter ontkent voornemen om in 2013 af te treden

Sepp Blatter spreekt de berichten in Amerikaanse media tegen dat hij in 2013, halverwege zijn ambtstermijn, terugtreedt als FIFA-voorzitter.

De 75-jarige Zwitser zou met UEFA-baas Michel Platini zijn overeengekomen dat de Fransman over twee jaar de voorzittershamer mag overnemen, zonder dat daar verkiezingen aan te pas komen. “Er bestaat geen deal met Platini, het is pure nonsens”, laat Blatter weten op zijn Twitter-pagina. “Het is belachelijk om te suggereren dat ik halverwege mijn ambtstermijn zou stoppen.”

Maar wat gebeurde er nog meer rondom Oranje en het WK2012

Gregory van der Wiel lijkt zijn oude vorm te hebben teruggevonden. De vleugelverdediger maakte na het WK van vorig jaar een vermoeide indruk, maar heeft de afgelopen zomer gebruikt om uit te rusten en is nu weer helemaal fit. Zowel bij Ajax als het Nederlands elftal speelt hij weer als vanouds en Van der Wiel zit dan ook goed in zijn vel.


De Portugese bond (FPF) heeft in het conflict omtrent Ricardo Carvalho (33) overduidelijk partij gekozen voor bondscoach Paulo Bento. Carvalho beëindigde eind augustus per direct zijn interlandloopbaan nadat hij had vernomen niet in de basis te starten voor het EK-kwalificatieduel met Cyprus (4-0 zege).


Leo Beenhakker is nog niet aangesteld als technisch directeur van Ujpest FC, of de 69-jarige Rotterdammer lonkt alweer naar een volgende uitdaging in zijn toch al omvangrijke carrière. Beenhakker zou Oostenrijk dolgraag naar het WK van 2014 in Brazilië loodsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten